Kom je energie en vitaliteit tekort? Ben je het jojo-effect zat? Kom je energie en vitaliteit tekort? Stap voor stap je doel bereiken! Bewust leven, echt eten en genieten! Een nieuw begin van een vitale levensstijl! Intensieve persoonlijke begeleiding! Je leven weer in balans! Terug naar puur gezond eten! Kom je energie en vitaliteit tekort?

Stap voor stap afvallen

Workshops

Je wilt graag afvallen en meer bewegen maar je vindt het moeilijk om de stap in je eentje te zetten? Dan is afvallen met wandelen in groepsverband iets voor jou! ‘Stap voor stap afvallen’ is een leuke en leerzame cursus waarin je leert op een gezonde en verantwoorde manier een gezond gewicht te behalen en behouden. Je leert op een goede manier met voeding om te gaan, zodat je hier ook na de cursus profijt van hebt.
Voorafgaand aan de cursus vindt een intakegesprek plaats. In dit gesprek wordt je eetpatroon doorgenomen en aan de hand daarvan stellen wij een voedingsadvies op maat samen.
Gedurende 10 weken komen we in groepjes bij elkaar in mijn praktijk in Gorinchem. We beginnen met een weegmoment (individueel), aansluitend wisselen we ervaringen en tips uit en vervolgens gaan we een uur wandelen in de omgeving van Gorinchem. Door aanpassingen van eetgewoonten in combinatie met een gezonde en verantwoorde manier van bewegen kun je een halve tot één kilo lichaamsgewicht per week verliezen. Dit betekent dat je in de periode van tien weken vijf tot tien kilo kunt afvallen. Elke week komt er een ander onderwerp over voeding aan bod. Je krijgt een informatiemap, een persoonlijk dagmenu, gebaseerd op een door jouw ingevuld eetverslag en de gegevens uit de weging.

Wanneer
De groepscursus ‘Stap voor stap afvallen’ start – bij voldoende deelname – 2x per jaar, in het voor- en najaar. De cursus vindt plaats op maandagochtend om 9.30 en dinsdagmiddag om 13.00 uur vanuit de praktijk van Vitamens, Overwaard 15 te Gorinchem.

Kosten
De  kosten voor de 10 begeleide bijeenkomsten van twee uur per keer bedragen € 159 incl. BTW. Veel zorgverzekeraars vergoeden consulten/cursussen van een gediplomeerd gewichtsconsulent. Raadpleeg hiervoor je zorgverzekeraar of polis.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden via het contactformulier of via telefoonnummer 06 50 852 581. Om iedereen voldoende tijd en aandacht te geven, werkt Vitamens in kleine groepen van vijf personen. Dus vol = vol! Ben je wel geïnteresseerd, maar kun je niet op maandagochtend of dinsdagmiddag, meld je dan toch aan. In overleg kunnen we kijken naar een andere dag/avond of eventueel een tweede groep starten.