Kom je energie en vitaliteit tekort? Ben je het jojo-effect zat? Kom je energie en vitaliteit tekort? Stap voor stap je doel bereiken! Bewust leven, echt eten en genieten! Een nieuw begin van een vitale levensstijl! Intensieve persoonlijke begeleiding! Je leven weer in balans! Terug naar puur gezond eten! Kom je energie en vitaliteit tekort?

Gezond en slank in 8 stappen

Workshops

Vitamens werkt met de Puur Gezond aanpak. Speciaal voor iedereen die in makkelijke kleine stapjes zichzelf een gezondere levensstijl wil aanleren.

Een gezond lichaam verkrijgen betekent verandering van je levensstijl en je eetgedrag. Met deze groepscursus ga je dit bereiken. En..samen bereik je meer dan alleen!

Tijdens de 8 bijeenkomsten pas je geleidelijk je eet- en leefpatroon aan. Elke week wordt de focus gelegd op een ander aspect van je voeding en leefwijze. Van tussendoortje tot ontbijt en van ontspannen en sporten tot het avondeten. Aan het einde van de cursus eet je gezonder, lekkerder en puurder. Terwijl het je nauwelijks meer tijd kost. Je krijgt zo op een natuurlijke manier een gezondere leefstijl, een gezond gewicht en meer energie.

De Puur Gezond methode is goed voor je gewicht, bloeddruk, schoonheid, helpt tegen snaaihonger en werkt preventief tegen chronische ziekten als diabetes en hart en vaatziekten.

Puur Gezond is een zeer goed aangeschreven en wetenschappelijk georiënteerde organisatie waarvan methode  inmiddels al door meer dan 200 gewichtsconsulenten en diëtisten uitgedragen wordt. Velen zijn je dus voorgegaan. Zie www.puurgezond.nl voor achtergrondinformatie.
PuurGezond: het nuchtere geluid tussen de voedingshypes!

De cursus duurt 8 weken.  De kosten voor deze cursus zijn 149 euro. De groep bestaat uit maximaal 12 deelnemers. Indien gewenst kunt u via mij voor 19,95 euro het boek Puur Gezond aanschaffen.

Meld je aan met minimaal 3 en maximaal 6 mensen en ik kom met de groepscursus naar jullie toe. Startdatum en -tijdstip in overleg.

(de cursus wordt door een groot aantal zorgverzekeraars(deels) vergoed, kijk in de polisvoorwaarden of uw zorgverzekeraar daar ook bij zit)


banner-puur-en-gezond