Kom je energie en vitaliteit tekort? Ben je het jojo-effect zat? Kom je energie en vitaliteit tekort? Stap voor stap je doel bereiken! Bewust leven, echt eten en genieten! Een nieuw begin van een vitale levensstijl! Intensieve persoonlijke begeleiding! Je leven weer in balans! Terug naar puur gezond eten! Kom je energie en vitaliteit tekort?

Workshops

VitaMens coaching biedt verschillende lezingen, workshops en trainingen op het gebied van vitaliteit voor zowel bedrijven als particulier. De workshops kunnen worden gegeven vanaf een half uur tot een dagdeel. 

Wil jij jouw medewerkers inspireren om een start te maken met een gezonde leefstijl en/of te werken aan hun vitaliteit? Wij bieden een breed aanbod aan workshops en trainingen op diverse leefstijl- en vitaliteitsthema’s. De workshops creëren bewustwording, geven handvatten en inspireren jou of  jouw medewerkers om een start te maken met een gezonde leefstijl.

Naast het standaard aanbod kunnen onze vitaliteitscoaches ook workshops, trainingen en leergangen op maat samenstellen. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op via info@vitamens.nl.

Hierbij een selectie van verschillende onderwerpen, maar elk gewenst thema op het gebied van vitaliteit en leefstijl is bespreekbaar.