Kom je energie en vitaliteit tekort? Ben je het jojo-effect zat? Kom je energie en vitaliteit tekort? Stap voor stap je doel bereiken! Bewust leven, echt eten en genieten! Een nieuw begin van een vitale levensstijl! Intensieve persoonlijke begeleiding! Je leven weer in balans! Terug naar puur gezond eten! Kom je energie en vitaliteit tekort?

Workshops

Je wilt graag afvallen en meer bewegen maar je vindt het moeilijk om de stap in je eentje te zetten? Dan is een groepscursus echt wat voor jou.

Voordelen van een groepscursus

  • Het voordeel van een groepssessie is dat je in een groep van elkaar kan leren, elkaar kan stimuleren en elkaar steunen. Veel mensen ervaren dit als heel prettig. Je hoeft het niet alleen te doen.
  • Het is veel gezelliger samen te werken aan een gezond lichaam. Je beleeft dezelfde dingen, moeilijke momenten en natuurlijk vier je samen ook de successen. Dit schept een band!
  • Succes van de ander kan jou ook weer motiveren. Gezonde competitie kan je net dat zetje in de rug geven als het even moeilijk gaat.
  • Na het groepsprogramma wil je natuurlijk ook op gewicht blijven en het gezonde voedings- en eetpatroon volhouden. Heb je een maatje? Dan is het gemakkelijker om elkaar gemotiveerd te houden.