Kom je energie en vitaliteit tekort? Ben je het jojo-effect zat? Kom je energie en vitaliteit tekort? Stap voor stap je doel bereiken! Bewust leven, echt eten en genieten! Een nieuw begin van een vitale levensstijl! Intensieve persoonlijke begeleiding! Je leven weer in balans! Terug naar puur gezond eten! Kom je energie en vitaliteit tekort?

Ervaringen

Op deze pagina lees je reacties van cliënten die door mij begeleid zijn.
Ben je zelf ook bij mij onder onder begeleiding (geweest)? Ik zou het leuk vinden als je je ervaringen wilt delen op mijn website. Je kunt het formulier onderaan deze pagina gebruiken om je ervaring te delen.

Chantal

Ik had nooit gedacht dat afvallen ook “makkelijk” kon gaan. Met de begeleiding van Marielle, wordt het in ieder geval een stuk makkelijker. Samen met de “eetboekjes” van body support is het geen dagelijks gevecht. Niks moet, alles mag, als je er maar over nadenkt en zoveel mogelijk plant. Ik ervaar Marielle als een bijzonder prettig mens die ook gerust een schop onder je kont durft te geven indien dit nodig is. Inmiddels een gezond BMI bereikt, maar we gaan nog even door!
Aanbeveling: ja, natuurlijk!

Marjolein

Marielle heeft mij echt geholpen om op een andere manier naar voedsel te kijken (“niet vullen maar voeden” en “uitdagingen niet weg-eten maar oplossen”).
Daarnaast is de combinatie met een goede massage echt een aanrader om goed voor je body en mind te zorgen! Aanbeveling: ja, natuurlijk!

Cees 

Het is ongelofelijk dat het zo weinig moeite kost om af te vallen.
Als ik dit zelf zou lezen dan dacht ik ja hoor,weer een wonder!
Zelf heb ik een levens ritme van niets is zeker, dag of nacht werk je weet het nooit.
Ik ben 42 en startte met een gewicht van 101 kg had weinig hoop dat het goed ging komen.
op internet de advertentie van Marielle gezien, gebeld en het een kans gegeven.
Na drie maanden ben ik 8kg afgevallen en het gaat nog steeds naar beneden.
Het fijne aan marielle is dat ze je zoveel goede tips geeft zonder je naar beneden te halen.
Zonder een dieet maar door anders naar eten te kijken.
Zelf heb ik nooit gedacht dat dit voor mij zou werken maar het gaat zo makkelijk.
Het is heel fijn om weer eens naar jezelf te kijken en te denken,ik ga er weer leuk uitzien.
marielle je bent echt een held bedankt .

Aanbeveling: ja, natuurlijk!

Mirjam

Mariëlle is zeer vriendelijk en kijkt zonder negatief oordeel naar mij en mijn eetpatroon. Ze begeleidt mij ivm emotie-eten en pakt dit stap voor stap aan. Ze kijkt naar wat er achter de eetbuien zit en juist daarmee gaan we aan de slag. Ze heeft veel kennis van gezonde voeding, beweging en emoties en dit is duidelijk te merken tijdens gesprekken en informatie die ze geeft. Mariëlle komt niet met standaard menulijstjes, maar kijkt per persoon welke voeding en hoeveelheid goed is. Daarbij geeft ze regelmatig gezonde recepten mee waardoor puur gezond lekker is en goed is vol te houden. Al na een paar gesprekken gaat het eten beter en voel ik me erg op mijn gemak. Ik voel me gehoord, begrepen en gesteund en heb vertrouwen in dit proces. Ik ben erg blij dat ik Vitamens gevonden heb en ik ben ervan overtuigd dat Mariëlle ook vele anderen die op zoek zijn naar een gezonde(re) levensstijl goed, puur, eerlijk en gezond kan helpen.

Erika

Een aanrader!…geweldige massage van een geweldig persoon.

Mirjam

Mariëlle is zeer vriendelijk en tijdens coaching en massage is te merken dat ze veel kennis heeft en je de juiste kant op stuurt. Of ik nu kom voor coaching, weegmoment of massage, ik ga altijd weg met nieuwe, vrolijke, positieve energie. Dat komt vooral door haar professionele aandacht en aanpak.

Samantha

Marielle is een aandachtig persoon. Door deze aandacht krijg je in haar massage de ruimte om er te laten zijn wat er is, en dit werkt bij mij goed. Het is echt even tijd voor MIJ. Doordat ze de diepte in gaat kwam ik stukken tegen die verrassend zijn en daar kom ik verder mee. Haar brede kennis maakt dat ze verder kan kijken dan sommige andere massages die ik gehad heb. Probeer het eens uit, zou ik zeggen…

Henrike

Mariëlle kijkt niet naar alleen de cijfertjes op de weegschaal, ze kijkt echt naar de persoon die er op staat. Fijne gesprekken gehad waardoor ik nu meer weet hoe ik in elkaar zit als het om eten en bewegen gaat!!

Succes!

Harly

De combinatie tussen Body and Mind coaching is wat een mens nodig heeft! Soms heb je gewoon een duwtje nodig. Vitamens geeft jou de juiste begeleiding, veel tips over gezonde voeding en daarnaast een SUPER heerlijke massage! Ik voel me in ieder geval een heel ander mens na consult. Dank je wel Marielle!

Connie

Bij Mariel kun je terecht voor een zeer goede massage. Met haar grote enthousiasme en de uitgebreide massage technieken die ze hanteert, voel je je begrepen en gewaardeerd en krijg je het gevoel weer een heel mens te zijn.

Eric

Super dat jij nu echt van start gaat met jouw eigen praktijk. Afgelopen winter mocht ik al jouw eerste cliënt zijn in het kader van jouw studie tot voedingscoach. Ik heb een actief leven en dat vraagt om goede energie bronnen en energie balans. Jij gaf mij op een prettige manier simpele tips voor een beter voedingspatroon en leefstijl. Het effect was gauw voelbaar en zichtbaar. Ik kreeg meer energie terwijl ik minder at en voor het eerst sinds jaren ging ik zonder extra winterkilo’s de lente in.

Nogmaals bedankt en veel succes en plezier met Vitamens!

Debby

Naast dat ik 8 kg ben afgevallen door jouw begeleiding en goede tips, heb jij me ook een spiegel voorgehouden. Dat was soms wel confronterend, maar je deed het op zo’n leuke manier dat ik er alleen maar door ben gegroeid als persoon. Bij jou draaide niet alles om de weegschaal, maar om lekker in je vel zitten. En … nooit gedacht dat ik sporten nog zo leuk zou gaan vinden 😉 Ik hoop dat je nog veel mensen gelukkig en fit kunt maken door jouw persoonlijke manier van coachen. Nogmaals bedankt voor alles.

Naam:

E-mail

Ervaring met Vitamens:

Zou je Vitamens bij anderen aanbevelen?

Maak je keuze: ja, natuurlijk!misschiennee