Update VitaMens Coaching – online coaching in tijden van Corona

Het Corona virus heeft ons voorlopig stevig in de tang; de stress regeert. Ook voor mezelf was het deze week behoorlijk schakelen en kwam ik in een achtbaan terecht van verandering, onzekerheid en annuleringen. Helaas heb ik de bedrijfscoaching en massageafspraken voorlopig tot 6 april gecanceld. De praktijk blijft gedeeltelijk open voor degenen die geen klachten ervaren, uiteraard met inachtneming van de RIVM adviezen.

Ik wil jullie laten weten dat ik vanaf vandaag mijn dienstverlening zo heb ingericht dat ik klaar sta om op afstand te coachen of korte online workshops te faciliteren, dus veilig.
Ik kan me voorstellen dat er in deze tijden behoefte is aan reflectie en bespreekbaar maken van thema’s zoals mentale weerbaarheid, angst en onzekerheid. Ook via deze weg is coaching zeer effectief om weer grip te krijgen op je leven zeker in onzekere tijden.

Daarnaast is deze roerige tijd een mooi moment om wat voor een ander te kunnen betekenen en zal ik mezelf samen met enkele collega’s beschikbaar stellen voor gratis psychische hulpverlening voor mensen die dit nodig hebben in deze lastige tijd, zoals mensen in de zorg, supermarkten etc.

En verder…laat je niet gek maken en koester je lijf door gezond te blijven met goede voeding en lichaamsbeweging. Maar blijf ook mentaal fit! Vermijd stress, want stress kan ook je immuunsysteem aantasten.

Wil je dat ik met je meedenk over hoe je je immuunsysteem in deze lastige periode kan ondersteunen, laat het me weten. Ik denk graag met je mee.

Zorg goed voor jezelf ❤️

Vitale groet,
Marielle

Chat openen