Summer proef met bootcamp!

Wie heeft er met dit heerlijke weer nu geen zin om buiten te sporten? VitaMens geeft elke maandagavond een yogabootcamp en elke woensdag een bootcamp “light” in Gorinchem. Deze bootcamp is voor iedereen die op een gezonde manier wil afvallen, meer energie wil hebben of gewoon een stapje hoger op de gezondheidsladder wil komen. Met deze groep richt ik me speciaal op de groep mensen die op een leuke en eenvoudige manier met beweging en (low) bootcamp willen kennismaken.

Naast dat het heerlijk is om buiten te sporten heeft bootcamp een aantal bewezen voordelen voor je lijf en je gezondheid:

– een verhoogde stofwisseling, waardoor de vetverbranding veel sneller gaat en je dus afvalt.

– toename van je spiermassa en de aanmaak van testosteron en het groeihormoon MHG, waardoor je spiermassa groeit, je uithoudingsvermogen toeneemt en je vetmassa daalt.

– aanmaak van vitamine D, omdat je in de buitenlucht sport. Deze vitamine verhoogt je weerstand en gaat botontkalking tegen.

– aanzienlijke verlaging van het risico op chronische ziekten, denk aan de kans op hart- en vaatziekten door onder andere de verlaging van het cholesterolgehalte en de bloeddruk

Nieuwsgierig? Kom dan een keertje meedoen. De eerste les is gratis. Aanmelden: info@vitamens.nl of 06-50852581

Bedrijven en bootcamp
Ook voor bedrijven kan bootcamp interessant zijn. Wilt u investeren in de gezondheid en het welzijn van uw medewerkers? Dan is bootcamp zeker iets voor u! Door de werknemers te laten sporten bent u pro-actief bezig met het verbeteren van hun gezondheid en het verminderen van ziekteverzuim. Naast het feit dat de deelnemers gezonder worden van sporten, geeft bootcamp ook extra teamspirit, versterkt het de teambuilding en fun!

Chat openen