Kom je energie en vitaliteit tekort? Ben je het jojo-effect zat? Kom je energie en vitaliteit tekort? Stap voor stap je doel bereiken! Bewust leven, echt eten en genieten! Een nieuw begin van een vitale levensstijl! Intensieve persoonlijke begeleiding! Je leven weer in balans! Terug naar puur gezond eten! Kom je energie en vitaliteit tekort?

Hoera, Vitamens start op 1 september 2015!

Een nieuw begin van een vitale praktijk in Gorinchem!

Het is dan nu zover, met trots mag ik aankondigen dat Vitamens, mijn praktijk voor gewichtsbeheersing, voedingsadvies en leefstijlcoaching nu officieel van start is gegaan!

Begin jij jouw vitale leefstijl samen met Vitamens? Wil jij ontdekken dat vitaliteit en genieten van lekker puur eten prima samen kan gaan zonder strenge diëten met verplichte voedingslijstjes?

foto blog 001

Dan nodig ik je nu uit om contact met mij op te nemen voor een kennismakingsgesprekje in de nieuwe Vitamens praktijk: email: info@vitamens.nl of gsm: 06-50852581

Actie!

Om de opening te vieren krijgen de eerste 5 klanten 20% korting op het Vitamens lang pakket. 

Vitamens is aangesloten bij de overkoepelende Beroepsverening Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) wat betekent dat je veelal een vergoeding krijgt van de vanuit de aanvullende zorgverzekering.


Een reactie plaatsen