Kom je energie en vitaliteit tekort? Ben je het jojo-effect zat? Kom je energie en vitaliteit tekort? Stap voor stap je doel bereiken! Bewust leven, echt eten en genieten! Een nieuw begin van een vitale levensstijl! Intensieve persoonlijke begeleiding! Je leven weer in balans! Terug naar puur gezond eten! Kom je energie en vitaliteit tekort?

Wie ben ik

Ik ben Mariëlle Hoogenbosch, gediplomeerd BGN gewichtsconsulent, gecertificeerd coach emotie-eten, vitaliteitscoach, mental coach, stresscounselor en integraal masseur. In mijn praktijk begeleid ik mensen uit Gorinchem en omstreken naar een vitale leefstijl.

Als coach hanteer ik een meerdimensionale visie. Gezonde voeding, beweging, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling vormen de opmaat naar vitaliteit.

In mijn praktijk besteed ik ook veel aandacht aan zelfcompassie, mindfulness en aan gedachten, gevoelens en emoties. Dat is namelijk waar het allemaal mee begint en waarmee een groot deel van de (eet)problemen uiteindelijk kan worden “opgelost”.

Tijdens de begeleiding kijken we samen naar je sterke kanten en je belemmeringen bij het bereiken van een gezonde, vitale levensstijl. We gaan op zoek naar de beste manier die voor jou haalbaar is, waarbij jij je gezond en fit voelt en waarbij je (indien nodig) ook kilo’s kwijtraakt. Doordat we samen zoeken naar de leefstijl die bij je past, kun je het ook volhouden.

Ik heb een positieve kijk op mensen en vind het prachtig om mensen te laten worden wie ze echt zijn, zodat ze het hoogst haalbare uit hun leven halen. Droom, durf en doe! In mijn praktijk merk ik dagelijks welke resultaten je kunt bereiken als je lekker in je vel zit en hoe je met zelfcompassie en bewustwording je “zelfgenezend” vermogen kunt activeren. Jij gaat aan de slag en ik begeleid je hierin.

In de afgelopen jaren heb ik me gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met stress/burnoutproblemen, overgewicht en emotie-eten.

Hoe anderen mij beschrijven?

Enthousiast, energiek, empatisch, spiegelend, ondernemend, open minded en doortastend. Daarnaast hou ik van sporten en koken. Deze eigenschappen komen tot uiting in mijn begeleiding. Voor mij is iedere persoon interessant door zijn of haar unieke verhaal. Ik behandel mijn cliënten individueel: ieder advies, coaching of massage is dus heel persoonlijk.

Sta je open voor blijvende verandering, maar heb je hulp in de juiste richting nodig? Meld je dan aan voor een kennismakingsgesprek!

Gevolgde opleidingen/nascholingen

Stresscounselor (Sonnevelt)
Mental Coach (Sonnevelt)
Gewichtsconsulent (Sonnevelt)
Vitaliteitscoach (Sonnevelt)
ACT (Acceptance and Commitment Training)
Body Support coach
Uit de ban van emotie-eten (Artiva)

Mindfulness Trainer (Zuiderlicht)

EMB Bloedtest (Ortho Health Foundation)
Stoelyogadocent (Stoelyoga Nederland en Vlaanderen)
Bootcampinstructeur (Opleiding2000)
Integraal/Holistisch masseur (Positive Touch)
Hoofdpijnmassage (Zonnevlecht)
Cuppingtherapie (Zonnevlecht)
Stoelmassage en ontspanningsmassage (Dansage)
Stoelmassage curatief en preventief (Alex vd Bilt)
DMT (Alex vd Bilt)